Bästa boken om min hund

Bästa boken om min hund - Ulf Öman | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulf Öman
DIMENSIONERA
6,3 MB
FILNAMN
Bästa boken om min hund.pdf
ISBN
8039438469581

BESKRIVNING

Bästa boken om min hund en fyll-i-bok om min bästa vän är ett modernt fyll-i-album där matte, husse eller hela familjen berättar historien om sin hund från första mötet hos uppfödaren, via valpstadiet, till äventyr och vanliga dagar. Gjord för att inspirera och vägleda dig som skriver. En rejäl arbetsbok av hög kvalitet med gott om plats för alla viktiga tankar, intressanta minnen och härliga bilder.Den perfekta presenten till inbitna eller nyblivna hundägare!Text och idé av Ulf Öman. Illustrationer av Maria Källström.

Detta är en liten bok som ger den nya hundägaren kunskap om hur man tränar sin valp på ett lekfullt sätt redan från 8 veckors ålder. Boken är enkel och lättläst och passar för alla åldrar, en riktig familjebok.

Anders Hallgren, psykolog, Fil. Lic., har 50 års erfarenhet av att arbeta med hundar.

RELATERADE BÖKOR