Vilma och den lösa tanden

Vilma och den lösa tanden - Abby Hanlon | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Abby Hanlon
DIMENSIONERA
6,38 MB
FILNAMN
Vilma och den lösa tanden.pdf
ISBN
6039825705209

BESKRIVNING

Vilma har en lös tand. Hon är så upphetsad över detta att hon nästan inte kan prata om något annat. Hennes syskon blir galna på henne (som vanligt). Men vad värre är, häxan Gloria Glufs blir svartsjuk och kommer på att hon ska kidnappa tandfén och sno hennes jobb! Vilma får ta alla sina vänner, både de verkliga och de som är på låtsas, till hjälp för att rädda tandfén åt jordens alla barn och för att få sin peng ... Vilma och den lösa tanden är den fjärde boken om Vilma. Här får vi träffa både nya och gamla vänner och låtsaskompisar, precis som det ska vara i Vilmas fantasifulla och knasiga värld. Abby Hanlon är lärare och barnboksförfattare från Brooklyn. Tidigare delar i serien: Vilmas vilda värld, Vilmas riktiga kompis och Vilma Superhjälte.

Hon är så upphetsad över detta att hon nästan inte kan prata om något annat. Hennes syskon blir galna på henne (som vanligt).

Abby Hanlon är lärare och barnboksförfattare från Brooklyn. Tidigare delar i serien: Vilmas vilda värld, Vilmas riktiga kompis och Vilma Superhjälte. Böcker Skönlitteratur barn och ungdom Vilma och den lösa tanden.

RELATERADE BÖKOR