Risulven Risulven

Risulven Risulven - Nina Ivarsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nina Ivarsson
DIMENSIONERA
3,19 MB
FILNAMN
Risulven Risulven.pdf
ISBN
7988467631989

BESKRIVNING

Det är Risulvens fel. Allt är Risulvens fel.Jag slutar inte springa när jag kommer fram till motorvägen. Jag bara klättrar över räcket och springer rakt ut mellan två bilar. Jag känner fartvinden från dem, och en av dem tutar högt och länge. Men jag är redan i skogen på andra sidan. Risulven brukar vara den som gör så, jag brukar ropa till henne att akta sig. Men jag är ensam nu.Så inleds Risulven, Risulven, en bok som griper tag i läsaren och håller kvar till sista sidan. Med säker tonträff skriver debutanten Nina Ivarsson fram en mörk och realistisk saga om 12-åriga Pär, Risulven och alla de andra som rör sig i höghusområdet, villaområdet och stranden däremellan.

Jag har också blivit nyfiken på den eftersom jag köpte in den till skolbiblioteket (efter att ha läst många hyllningar av den), men den har inte blivit utlånad särskilt mycket. Det visade sig vara en mörk,... Risulven Risulven book.

Lyssna LITTERATUR Äntligen debuterar författaren Nina Ivarsson med ungdomsromanen "Risulven Risulven" - en realistisk saga med touche av det tidlösa. Risulven Risulven (2017) Nina Elisabet Ivarsson, född 17 juni 1985, är en svensk fritidsledare och barn- och ungdomsförfattare. Nina Ivarsson är uppvuxen i Uppsala.

RELATERADE BÖKOR