Personbilsteknik Elsystem, komponenter och nätverksteknik

Personbilsteknik Elsystem, komponenter och nätverksteknik - Anders Ohlsson, Sven Larsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Ohlsson, Sven Larsson
DIMENSIONERA
10,80 MB
FILNAMN
Personbilsteknik Elsystem, komponenter och nätverksteknik.pdf
ISBN
6935200208481

BESKRIVNING

PbT är en faktaserie anpassad för gymnasieämnet personbilsteknik och täcker flera kurser i ämnet. Den uppskattade Länken-serien har slagits samman med System- och nätverksteknik, och tre nya läromedel har skapats. Dessa finns som tryckta böcker och digitala läromedel. Teknikutvecklingen inom fordonsbranschen går snabbt. Det innebär att en bra grundutbildning är en mycket viktig faktor för att framgångsrikt kunna arbeta och utvecklas som fordonstekniker. PbT präglas av målsättningen att både förklara teoretisk basfakta och principer, samt beskriva hur modern teknik tillämpas i bilens olika system. Innehållet speglar den senaste personbilstekniken, och här finns många nyproducerade illustrationer. PbT Elsystem, komponenter och nätverksteknik, avd. 3 innehåller 15 teman:Utvecklingen av el- och styrsystemGrundläggande elläraTillämpad elläraMätteknikElektronikkomponenterStyrenheten och nätverksteknikSensorerAktuatorerLedningar, säkringar och dokumentationBelysningStartsystemBatterier och laddningssystemSignal- och varningssystemÖvrig elutrustning i fordonDiagnossystem och felsökningDetta är ett av tre läromedel i serien PbT. Denna faktabok är inte skriven för en speciell gymnasiekurs, men eftersom ellära och systemteknik ingår i alla kurser i ämnet personbilsteknik är läromedlet ett viktigt komplement. Läromedlet ger en gedigen grund för förståelse av grundläggande ellära, principerna för praktisk tillämpning av elektricitet och mätteknik i fordon. Speciella avsnitt redogör för de olika delsystemen i personbilens elsystem, sensor- och aktuatorteknik samt diagnos och felsökning. PbT Elsystem, komponenter och nätverksteknik, avd. 3 i korthet:• ett av tre läromedel i serien PbT vars innehåll speglar den senaste personbilstekniken • faktabok som kan användas vid alla kurser i personbilsteknik • behandlar grundläggande ellära, principerna för praktisk tillämpning av elektricitet och mätteknik i fordon

3 i korthet: * ett av tre läromedel i serien PbT vars innehåll speglar den senaste personbilstekniken * faktabok som kan användas vid alla kurser i personbilsteknik * behandlar grundläggande ellära, principerna för praktisk tillämpning av elektricitet och mätteknik i fordon Personbilsteknik Elsystem, komponenter och nätverksteknik Interaktiv elevbok är inte skriven för en speciell gymnasiekurs, men eftersom ellära och systemteknik ingår i alla kurser i ämnet personbilsteknik är boken ett viktigt komplement. Teknikutvecklingen inom fordonsbranschen går snabbt. LIBRIS titelinformation: Personbilsteknik : elsystem, komponenter och nätverksteknik.

3 Elsystem ... PbT är en faktaserie anpassad för gymnasieämnet personbilsteknik. PbT Elsystem, komponenter och nätverksteknik, avd.

RELATERADE BÖKOR