Förlåt för hålet

Förlåt för hålet - Hanna Landahl | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hanna Landahl
DIMENSIONERA
9,63 MB
FILNAMN
Förlåt för hålet.pdf
ISBN
9603754543125

BESKRIVNING

Tioåriga Aston bor med sin morfar, eftersom hans mamma reser runt och skriver artiklar om alla orättvisor som finns i världen. Han saknar sin mamma och vet inte vad han ska göra med allt han känner. När dessutom bästisen Hugo är elak, karvar Aston ett stort hål i sovrumsväggen. Som en räddande ängel flyttar Dalia in i grannhuset. Kanske är hon den grymma tjejen i skateboardfilmen, som Aston tittar på varje dag? Han är inte säker, men hon är väldigt lik. Och en sak vet han han gillar Dalia. Kanske till och med mer än han gillar semlor. Hanna Landahl har skrivit flera romaner för vuxna och blivit nominerad till studieförbundet vuxenskolans författarpris. Hennes barnboksdebut är en både sorglig och rolig berättelse om vänskap och om hur svårt det kan vara att hantera sina känslor.   

För innan den första recensionen har kommit, har man faktiskt ingen som helst aning om hur det man skrivit ska tas emot. "Förlåt för hålet" av Hanna Landahl är en väldigt bra barnbok om att inte riktigt förstå sig själv alla gånger. En bok om vänskap, att inte kunna förklara sina egna känslor och sitt beteende.

Författarporträtt. Inspireras av verkligheten i sitt skrivande.

RELATERADE BÖKOR