Sveket vid sjön

Sveket vid sjön - Susanne Trydal, Daniel Åhlin | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susanne Trydal, Daniel Åhlin
DIMENSIONERA
6,78 MB
FILNAMN
Sveket vid sjön.pdf
ISBN
3031523089149

BESKRIVNING

Bortbytingarna Tilda och Torun lyckades tillsammans med sina vänner rädda vittrornas stad Hallahem undan människornas förstörelse. Men nu har ett betydligt farligare hot vaknat. Ett uråldrigt sällskap som i hundratals år jagat skogarnas väsen är vitterfolket på spåren. Sällskapets anhängare finns närmare än flickorna någonsin kunnat ana. Vem kan de egentligen lita på?Dessutom ställs de inför ännu fler nya utmaningar och frågor som kräver svar. Hallahem skakas av interna strider med osäker utgång. Vart tog deras vän Grim vägen efter skalvet i berget? Hur ska både vittror och människor handskas med skogsrån och sjörån som blivit allt aggressivare? Sveket vid sjön är den andra delen i trilogin om Hallahem. Läs också den första delen Staden under berget.

- Böckerna läses ... Sveket vid sjön är den andra delen i trilogin om Hallahem. Läs också den första delen Staden under berget.

Tyvärr kunde jag inte börja med den direkt efter att ha läst första delen, Staden under berget, men det var äntligen dags nu. När jag läser upplever jag ofta texten i bilder och här är det John Bauers bilder som dyker upp i hjärnan på mig. I den andra delen i triologin om bortbytingarna Tilda och Torun stiger spänningen när nya faror hopar sig.

RELATERADE BÖKOR