Michelle Obama : ett fantastiskt liv

Michelle Obama : ett fantastiskt liv - Sheila Kanani | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sheila Kanani
DIMENSIONERA
3,99 MB
FILNAMN
Michelle Obama : ett fantastiskt liv.pdf
ISBN
2931917441573

BESKRIVNING

Michelle Obama är en feministisk förebild och inspirationskälla för massor av människor världen över. I den här boken berättas hennes makalösa historia. Michelle föddes i Chicago. Hon studerade och jobbade hårt för att bli advokat, och kämpade för jämställdhet långt innan hon blev first lady i USA. I Vita huset var Michelle en stark och modig röst som stod för mångfald. Även nu, efter åren som presidenthustru, fortsätter Michelle att arbeta för en bättre värld. Med en lekfull och luftig design, fina illustrationer och lättillgängliga texter berättas här om Michelle Obamas uppväxt, familj, studier och liv som first lady. Vi får ta del av viktiga händelser i hennes liv och läsa om saker hon uträttat. Till exempel har hon initierat ett projekt som ska få unga att läsa vidare efter high school och ett annat projekt med syfte att minska och förebygga barnfetma.   Michelle Obamas fantastiska liv ingår i en ny serie med biografier över framstående personer, både historiska och nu levande. Böckerna är tänkta att visa barn att allt är möjligt och inspirera dem att tro på sig själva. I sommar kommer även Malala Yousafzais fantastiska liv och Stephen Hawkings fantastiska liv.

Jag uppskattar att biografier över viktiga människor skrivs för en yngre publik. De kan ge inspiration och fungera som förebilder i en värld där det är lätt att bli osäker. Vertaa Book Michelle Obama : ett fantastiskt liv lasten ja nuorten -kirjojen hinnat, kaupat ja arvostelut.

Köp boken Michelle Obama : ett fantastiskt liv av Sheila Kanani (ISBN 9789177798286) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR