I mitt namn : En bok om att vara trans

I mitt namn : En bok om att vara trans - Moa-Lina Olbers Croall | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Moa-Lina Olbers Croall
DIMENSIONERA
3,40 MB
FILNAMN
I mitt namn : En bok om att vara trans.pdf
ISBN
1280076428362

BESKRIVNING

I mitt namn – En bok om trans bygger på intervjuer med transpersoner – alltifrån ungdomar på högstadiet och gymnasiet till förebilder som skådespelerskan och Guldbaggevinnaren Saga Becker, estradpoeten Yolanda Bohm och skolchefen och f.d. rektorn Lina Axelsson Kihlblom, som kom ut som trans i Skavlan hösten 2015. Boken innehåller även fakta om trans och tips till dig som är transperson. Det är en bok för ungdomar som funderar över sin könsidentitet, men den riktar sig också till dem som befinner sig runt en transperson, till exempel skolpersonal, vänner och familj.Till den här boken finns en lärarhandledning. Den laddar man utan kostnad ner här.Moa-Lina Croall (född 1982) är en svensk författare och musiker. Moa-Lina har skrivit flera böcker för barn och ungdomar och undervisar på Biskops Arnös låtskrivarutbildning.

Den kritikerrosade romanen har legat etta på New York Times bästsäljarlista och har nominerats till The Man Booker Prize 2016.Lucy Barton återhämtar sig långsamt från vad som borde ha varit en enkel operation. De tyckte att det var SKITHÄFTIGT att köra väldigt lågt och göra volter, medan jag höll på att få en hjärtattack eftersom jag trodde att när en såndär snurrar runt i luften några meter ovanför mina barn så betyder det att den kommer krascha och det vill jag inte vara med om. Särskilt inte om det sker ovanpå mina ungar. Superskojigt, så fick vi nämligen äran att få testa läsa en bok och vi älskar ju böcker, både Max & jag, så det gör vi såklart gärna.

ISBN 9789127152939. Pris: 139:-I mitt namn - En bok om trans bygger på intervjuer med transpersoner - alltifrån ungdomar på högstadiet och gymnasiet till förebilder som skådespelerskan och Guldbaggevinnaren Saga Becker, estradpoeten Yolanda Bohm och skolchefen och f.d.

RELATERADE BÖKOR