Cirkusdeckarna och snöbollsmysteriet

Cirkusdeckarna och snöbollsmysteriet - Dan Höjer | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dan Höjer
DIMENSIONERA
8,80 MB
FILNAMN
Cirkusdeckarna och snöbollsmysteriet.pdf
ISBN
4998196826347

BESKRIVNING

De två största stjärnorna på Cirkus Pommery är de unga tvillingarna Kaspar och Katinka. Publiken häpnar när de visar sina fantastiska konster. Men Kaspar och Katinka gillar också mysterier.Och när de värdefulla medaljerna stjäls inför vinter-OS i Malmö, så tar tvillingarna upp jakten på bovarna. Det blir ett dramatiskt äventyr där de unga deckarna hittar försvunna lyxbilar, räddar publiken från att krossas av en jättesnöboll och jagar skurkar med sin tiger!Gillar du spänning, fartfyllda äventyr, många skratt, oväntade vändningar och ett helt galet persongalleri? Då kommer du garanterat att gilla Dan Höjers och Stina Lövkvists succéserie om Cirkusdeckarna!Läs också de övriga fjorton böckerna: Spökmysteriet, Schlagermysteriet, Tivolimysteriet, Medeltidsmysteriet, Fjällmysteriet, Kanalmysteriet, Ismysteriet, Äppelmysteriet, Skidmysteriet, Monstermysteriet, Juvelmysteriet, Månstensmysteriet, Tomtemysteriet och Dynamitmysteriet.

Cirkusdeckarna och snöbollsmysteriet Dan Höjer 109 kr 109 kr Lägg i varukorg De två största stjärnorna på Cirkus Pommery är de unga tvillingarna Kaspar och Katinka. Publiken häpnar när de visar sina fantastiska konster.

Boken har 1 läsarrecension. Cirkusdeckarna och snöbollsmysteriet - ljudbok, Svenska, 2017. Författare: Dan Höjer.

RELATERADE BÖKOR