Klara målen : geometri, mätningar och statistik. Åk 3

Klara målen : geometri, mätningar och statistik. Åk 3 - Catherine Bergman, Maria Österlund | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Catherine Bergman, Maria Österlund
DIMENSIONERA
4,32 MB
FILNAMN
Klara målen : geometri, mätningar och statistik. Åk 3.pdf
ISBN
7735660858595

BESKRIVNING

Klara målenEtt fristående material för arbetet med de olika momenten som hör till målen i matematik och svenska i årskurs 3. Häftena innehåller uppgifter som testar och tränar de kunskaper som eleverna ska klara enligt Lgr 11. Kunskapskraven är tydligt presenterade så att eleverna under arbetets gång hela tiden är medvetna om vad de kan och vilka moment de eventuellt behöver extra stöd i. Klara målen i svenska!Arbetar med de olika momenten som hör till målen i åk 3. Häftena är indelade efter den gällande kursplanens olika mål med tillhörande uppgifter. Målen är tydligt presenterade så att eleverna under arbetets gång hela tiden är medvetna om vad de gör och varför. I övningarna möter eleverna texttyper i olika genrer. De får muntligt och skriftligt träna på att berätta, beskriva, instruera och argumentera. Eleven reflekterar över sina förmågor och bedömer i vilken grad han eller hon når målen.Klara målen i svenska finns i två varianter:Klara målen - Läsa, tala och samtalaKlara målen i svenska - SkrivaKlara målen i matematik!Testar elevernas kunskaper i matematik innan de ska göra de nationella proven i åk 3. Häftena innehåller uppgifter som testar och tränar de kunskaper som eleverna ska ha enligt Lgr 11. Kunskapskraven är tydligt presenterade så att eleverna under arbetets gång hela tiden är medvetna om vad de kan och vilka moment de eventuellt behöver extra stöd i. Eleven får reflektera över sina egna matematiska förmågor genom att i direkt anslutning till uppgifterna ta ställning till om målet uppnås eller ej. Längst bak i häftena finns en fullständig matris där uppnådda mål markeras med ett kryss, vilket ger en tydlig bild av elevens kunskaper. Där finns även utrymme att skriva ner de eventuella åtgärder som behövs för att hjälpa eleven att klara målen.Klara målen i matematik finns i två varianter:Klara målen - Tal och räkningKlara målen - Geometri, mätningar och statistik  

Kunskapskraven är tydligt presenterade så att eleverna under arbetets gång hela tiden är medvetna om vad de kan och vilka moment de eventuellt behöver extra stöd i ... Klara målen : geometri, mätningar och statistik. Åk 3 | Catherine Bergman, Maria Österlund | ISBN: 9789127414914 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Kategoriarkiv: Sannolikhet och statistik.

Klara målen i matematik! Testar elevernas kunskaper i matematik innan de ska göra de nationella proven i åk 3. Häftena innehåller uppgifter som testar och tränar de kunskaper som eleverna ska ha enligt Lgr 11. Ett fristående material för arbetet med de olika momenten som hör till målen i matematik och svenska i årskurs 3.

RELATERADE BÖKOR