Vem är det som kör?

Vem är det som kör? - Ellen Karlsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ellen Karlsson
DIMENSIONERA
7,81 MB
FILNAMN
Vem är det som kör?.pdf
ISBN
6086648807569

BESKRIVNING

Tåget är fullt av passagerare idag! Katter, nallar, elefanter och noshörningar trängs i vagnarna. Ännu fler vill hoppa på, men det snabbaste tåget i världen har inte tid att stanna. Tåget rusar fram, det skakar och kränger, passagerare och bagage faller huller om buller. Vem är det egentligen som kör? Ellen Karlsson har tidigare skrivit kapitelböcker för åldern 6-9 år. Hon fick Augustpriset 2013 för sin debutbok Snöret, fågeln och jag . Det här är hennes första bilderbok.Monika Forsberg är sedan många år bosatt i London där hon är verksam som illustratör åt bl.a. modehus och leksaksföretag. Vem är det som kör? är hennes bilderboksdebut.

Hon fick Augustpriset 2013 för sin debutbok Snöret, fågeln och jag . Det här är hennes första bilderbok.

När pandemin drog över världen och kom till Sverige i mars 2020 drabbades de allra flesta av en chock. Vem är det som kör ... - Det är väldigt lätt att sitta i baksätet och kritisera, det hade varit den enkla utvägen för mig som ny partiordförande.

RELATERADE BÖKOR