Mucho más åk 8 textbok

Mucho más åk 8 textbok - Monika Knutagård | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Monika Knutagård
DIMENSIONERA
4,55 MB
FILNAMN
Mucho más åk 8 textbok.pdf
ISBN
5959769725697

BESKRIVNING

Få mycket mer av spanskan!Med Mucho más får du mer övningar, vägledning och stöd än något annat läromedel i spanska, både för lärare och elev. Det är därför det heter som det heter.Läs merMucho más innehåller texter med tydlig progression, en bred variation av texttyper och fler övningar än du är van vid så att varje moment kan tränas flera gånger. Övningarna till varje kapitel är indelade i två nivåer. Elevhandledning som frigör din tidDe mer utmanande övningarna, El desafío, fungerar som en slags elevhandledning med sammanfattningar, kommentarer och förklaringar som riktar sig direkt till eleven. Tack vare den kan eleverna jobba på egen hand vilket frigör mer av din tid för de elever som behöver personlig hjälp, samtidigt som det aldrig saknas material och utmaningar för de elever som vill jobba snabbare. Mycket realia I varje kapitel finns ett avsnitt som heter Den spansktalande världen. Här får eleverna lära sig om vardagsliv, levnadssätt och sociala relationer. Avsnittet tar upp sådant som är intressant för eleverna och som de kommer att ha nytta av i sociala sammanhang. Exempelvis handlar det om hur man hälsar på varandra och deltar i ett samtal eller vad man bör tänka på när man är bjuden på middag. I åk 6-7 är detta avsnitt skrivet på sva-granskad svenska. Från åk 8 går vi mer och mer över till spanska. Mycket mer utvärderingI slutet av varje kapitel finns en självutvärdering som ger eleven bra koll på hur det går. I lärarmaterialet, finns tips på hur du och eleverna kan använda den. I lärarmaterialet ger vi även konkreta tips på hur du som lärare kan lägga upp undervisningen. Lärarhandledningen ger dig även mer bedömningsstöd än andra lärarhandledningar. Alla förmågor testas och utvärderas. Komponenter i serienHelt digitala läromedel:- Digital (lärarlicens) och Digital (elevlicens)För klassen som använder läroböcker:- Allt-i-ett-bok (åk 6) med både texter och övningar- Textbok (åk 7-9) rikligt med övningar på två nivåer- Övningsbok (åk 7-9) uppgifter med koppling till texterna- Digital Lärare med allt undervisningsmaterial digitalt- Digitalt övningsmaterial med interaktiva övningar, facit och texten upplästOm författarnaMonika Knutagård är en erfaren lärare och läromedelsförfattare som undervisar i spanska och engelska på högstadiet.

In the winter it snows a lot in the Alps. Derek Jeter es mucho mejor de lo que fue Lou Gehrig.

Finns i lager. Köp Mucho más åk 8 övningsbok av Monika Knutagård på Bokus.com. Mucho más åk 8 textbok (Häftad) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Mucho más åk 7 textbok Monika Knutagård (Häftad) Tipsa en vän 194 kr Antal.

RELATERADE BÖKOR