En bok om maktlekar och dolda kränkningar och om att arbeta med olika metoder i barn- och ungdomsgrupper

En bok om maktlekar och dolda kränkningar och om att arbeta med olika metoder i barn- och ungdomsgrupper - Sanna Mohr, Sannie Wedberg | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sanna Mohr, Sannie Wedberg
DIMENSIONERA
4,56 MB
FILNAMN
En bok om maktlekar och dolda kränkningar och om att arbeta med olika metoder i barn- och ungdomsgrupper.pdf
ISBN
3406727007341

BESKRIVNING

Författarna Sanna Mohr och Sannie Wedberg har under många år föreläst och utbildat kring maktlekar och andra kränkningar.2010 gav de ut boken “Maktlekar – det dolda gruppvåldet bland unga” och satte begreppet maktlekar i fokus. Sedan dess har de utvecklat arbetet och tagit fram nytt och inspirerande material som de nu i denna bok delar med sig av.Vad är maktlekar egentligen? Hur kan man upptäcka en kränkning om den är dold? Hört talas om Fire challenge, Chicken race och Böghög? Varför spårar de ofta ur? Hur kan man prata med barn och unga om maktlekar och dolda kränkningar?

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp En bok om maktlekar och dolda kränkningar och om att arbeta med olika metoder i barn- och ungdomsgrupper av Sanna Mohr, Sannie Wedberg på Bokus.com. En bok om maktlekar och dolda kränkningar - och att arbeta med olika metoder i barn- och ungdomsgrupper - REVIDERAD UPPLAGA Pris: 250kr Boken har en stor efterfrågan och när det var dags för nytryck så gjordes en reviderad upplaga.

250kr. Boken har en stor efterfrågan och när det var dags för nytryck så gjordes en... Pris: 331 kr.

RELATERADE BÖKOR