Spektrum Teknik

Spektrum Teknik - Anders Karlsson, Helen Brink | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Karlsson, Helen Brink
DIMENSIONERA
3,57 MB
FILNAMN
Spektrum Teknik.pdf
ISBN
2019886872273

BESKRIVNING

Teknik som engagerarSom tekniklärare vet du hur spännande det kan vara med teknik. Det vill vi hjälpa dig förmedla. Därför har vi lagt lika stor vikt vid intressanta frågeställningar och roliga projekt som lättlästa texter och förklarande illustrationer.Läs merSpektrum är Sveriges mest populära teknik- och NO-serieSpektrum är en serie för naturvetenskap och teknik för grundskolans årskurs 7-9. I serien ingår förutom Spektrum Teknik även Spektrum Fysik, Spektrum Biologi och Spektrum Kemi. Med lättlästa texter, förklarande bilder, tydlig struktur och en mängd olika infallsvinklar finns det något för alla i Spektrum.Engagerande och lättillgängligtFör att få med sig eleverna behöver kunskapsstoffet vara både engagerande och lätt att ta till sig. Därför har vi lagt lika stor vikt vid intressanta frågeställningar och praktiska övningar som lättlästa texter och förklarande illustrationer. Lika noggranna har vi varit med att serien stämmer mot kunskapskrav och centralt innehåll. Från problem till skiss och modellAtt förstå teknik handlar om att identifiera tekniska system och se vilka lösningar de byggs upp av. Här finns både mindre och mer omfattande projekt, alla uppbyggda med klassisk projektmetodik. Komponenter i serienHelt digitala läromedel:- Digital (lärarlicens)- Digital (elevlicens)För undervisning med stöd i tryckt lärobok:- Grundbok- Lärarhandledning (nedladdningsbar)Om författarnaAnders Karlsson är även författare till det uppskattade läromedlet Spektrum Fysik. Förutom en grundskollärarexamen, har han arbetat som redaktör på bland annat Bonnier Lexikon och Forskning och Framsteg.Helen Brink är förstelärare och har en bakgrund som ingenjör. Sedan 2002 arbetar hon som legitimerad tekniklärare med årskurs 7–9.

Email Us [email protected] for Free Catolog Today. Deliver Right To Your Door Step! Hur tekniken har möjliggjort vetenskapliga upptäckter och hur vetenskapen har möjliggjort tekniska innovationer.

978-91-47-11569-3 Spektrum Teknik Lärarhandledning (nedladdningsbar) (1 236 kr/st) Lägg i varukorgen. Beställning.

RELATERADE BÖKOR