Hjälp! Rånare!

Hjälp! Rånare! - Laura Trenter | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Laura Trenter
DIMENSIONERA
5,99 MB
FILNAMN
Hjälp! Rånare!.pdf
ISBN
4052618774363

BESKRIVNING

På vägen hem från skolan går nioåringarna Sebbe och Johanna in på posten. Plötsligt slås dörren upp och två män med rånarluvor rusar in. De viftar med sina k-pistar och skriker åt alla att lägga sig ned. Sebbe och Johanna klarar sig helskinnade från rånet, men efteråt kommer skräcken. De vet inte vilka rånarna är, men rånarna vet ju vilka de är! Tänk om det är några de känner? Johanna fattar misstankar mot en granne och tänker spionera på honom för att få bevis på hans skuld. Motvilligt går Sebbe med på att hjälpa henne. En kväll upptäcker Sebbe att det står en mystisk man och spionerar i trädgården. Är han ute efter Sebbe?Laura Trenter väjer inte för det riktigt skrämmande i sitt berättande, tvärtom tar hon ut svängarna ordentligt. Läsaren kan ändå tryggt våga läsa vidare: som den skickliga berättare Laura Trenter är lämnar hon ingen­ting åt slumpen. Det är andlöst spännande, så verkligt att man knappt törs läsa vidare. Men man måste …Om boken”Mycket bra ungdomsdeckare.”Borr, Boksidan.net”Spännande med inlevelse, tror det är en av dom bästa böckerna av Laura Trenter.”Benedickson, Boksidan.net

Plötsligt slås dörren upp och två män med rånarluvor rusar in. De viftar med sina k-pistar och skriker åt alla att lägga sig ned.

Finns i Bokus Play. Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid.

RELATERADE BÖKOR