Pepparkornen och den svarta förbannelsen

Pepparkornen och den svarta förbannelsen - Sarah Bosse | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sarah Bosse
DIMENSIONERA
9,27 MB
FILNAMN
Pepparkornen och den svarta förbannelsen.pdf
ISBN
6283525632013

BESKRIVNING

Pepparkornen kallar sig fem barn som håller hus i Hamburgs hamn. När de ser orättvisor eller brott tvekar de inte att ingripa och ibland kan det bli mycket dramatiskt.Mia och Benny ser fram emot den sedan länge planerade klassresan. Målet är en idyllisk liten bergsby i Südtirol där Mias kompis Luca bor. Men det är något som inte stämmer hemma hos Luca. Han beter sig konstigt och det händer märkliga saker på familjens gård. Mia, Benny och Luca stöter på mystiska symboler och det går rykten om att det spökar. När en lada sätts i brand beslutar sig Benny och Mia för att ta reda på hur det verkligen ligger till. Tv-serien startades 1999 i Hamburg och har visats i flera omgångar i SVT. Totalt har man spelat in 13 säsonger,169 spännande fall och åtta generationer unga detektiver. På SVT är Pepparkornen ett av de mest framgångsrika tv-programmen för barn. Sarah Bosse har publicerat fler än 100 böcker och är en välkänd barn- och ungdomsförfattare i hemlandet Tyskland. Vid sidan av skrivandet är Sarah Bosse även en etablerad och prisbelönt översättare.

... Pepparkornen och den svarta förbannelsen.

Populär SVT-serie, nu i bokform på svenska. Om fem unga detektiver i hamnen i Hamburg. Pepparkornen och den svarta förbannelsen Sarah Bosse (Kartonnage) Tipsa en vän 129 kr Antal.

RELATERADE BÖKOR