Fyrtornet i Son-Li

Fyrtornet i Son-Li - Martin Widmark | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Widmark
DIMENSIONERA
10,6 MB
FILNAMN
Fyrtornet i Son-Li.pdf
ISBN
1082989476234

BESKRIVNING

Tyko Flores spännande äventyr fortsätter!Tack vare en skata, en råtta och en padda lyckades Tyko och Julius undkomma slavlivet i gruvan och ta sig till Den andra världen - den Röda Vägens land. Tyko kan äntligen öppna sitt mystiska brev! I det står vad som har hänt hans föräldrar och vem den dansande djävulen är. Det blir mycket för Tyko att ta in, än mer när det visar sig att Julius inte är den han utgett sig att vara! En sak är dock glasklar: de måste ta sig till Den tredje världen, den Mörka planeten.Tillsammans med tre personer i ett vaudevillesällskap, som verkar märkligt bekanta, reser de till huvudstaden Son-Li.Väl där lever Tyko väldigt farligt när han letar efter ingången till Den tredje världen. För i Son-Li härskar en galen furste med mord i sinnet. Fursten kastar slavar till hajarna varje dag, och ryktet säger att han dödat båda sina föräldrar och sin fru. Och nu är Tyko efterlyst ...”Fyrtornet i Son-Li” är den andra delen i en oupphörligt spännande och suggestiv trilogi om Tyko och hans resa genom tre världar. En resa som utsätter honom för livsfarliga uppdrag men som också för honom allt närmare sanningen om sitt ursprung.

Äventyret fortsätter i den andra delen i Widmarks suggestiva tril... Mer information om Fyrtornet i Son-Li; Relaterad information; Du behöver vara inloggad samt ha ett lånekort i Biblioteken i Smedjebacken för att reservera denna titel. Logga in för att göra din reservation.

Provlyssna e-boken. Författare: Martin Widmark.

RELATERADE BÖKOR