Sportväska - berättelser, pekbok, pysselbok

Sportväska - berättelser, pekbok, pysselbok En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
11,74 MB
FILNAMN
Sportväska - berättelser, pekbok, pysselbok.pdf
ISBN
6782739728392

BESKRIVNING

En "väska" fylld med 3 böcker! Blandade berättelser - sport: är en bok på 24 sidor som lämpar sig bra för högläsning, efter varje liten berättelse finns en högläsningsguide som stimulerar till gemensamma samtal och små aktiviteter.Pekbok - sport: I den här boken finns 10 sidor omsorgsfulla och detaljrika illustrationer där det finns mycket att upptäcka. Vad lär sig barnen på simskolan? Vems är den röda skateboarden? och mycket mer....Blandat pyssel - sport: Sätt igång! Här målar, gissar och pysslar vi tillsammans! Massor av spännande ideér till att rita och måla. Färgglada gåtor och pysseltips på temat sport ger sysselsättning i många timmar.Dessa böcker är lämpliga från 4 år.

Meddelanden AF Societatis Pro Fauna Et Flora Fennica, Volume 28... DAGENSINTEGRATION.SE.

Köp boken Sportväska - berättelser, pekbok, pysselbok (ISBN 9783862335046) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR