SFI-boken LÄS! Kurs C och D

SFI-boken LÄS! Kurs C och D - Fredrik Harstad, Jenny Hostetter | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fredrik Harstad, Jenny Hostetter
DIMENSIONERA
12,98 MB
FILNAMN
SFI-boken LÄS! Kurs C och D.pdf
ISBN
9250326417442

BESKRIVNING

SFI-boken är en läromedelsserie som bygger på autentiska intervjuer med barn, unga och äldre. Materialet har ett språkligt fokus och innehåller färdiga frasexempel att utgå ifrån samt många uppgifter inför det nationella provet. Serien finns i tre delar och varje del består av textbok, övningsbok, cd, elevwebb, lärarwebb och digitalt läromedel.SFI-boken LÄS! Kurs C och D innehåller tio teman:NamnSpråkBostadIdrott och hälsaArbeteSvenska språketIdentitetOmvärldenJämställdhetDemokratiLäromedlet vänder sig till elever som läser studieväg 3. Här finns intervjuer, livsberättelser, samtal och fotografier som inspirerar och stödjer språkinlärningen. De autentiska intervjuerna gör det enkelt att identifiera sig med personerna och att jämföra med egna erfarenheter. Texterna om Basma, Kenny och alla de andra krokar tag i läsaren och lockar till inlärning. Huvudtexterna är anpassade för att tjäna som mall för elevernas egen språkproduktion. De kan användas för hörförståelse, utantillinlärning, talträning och som underlag för grammatikgenomgångar och skrivuppgifter. Bokens många språkrutor och uppgifter har huvudtexterna och de korta intervjuerna som språngbräda. Progressionen sker både mellan och inom kapitels vilket gör att varje kapitel tillgodoser de skiftande behov av svårighetsgrad och tempo som finns i en sfi-grupp. Till varje bok medföljer en mp3-skiva med bokens alla texter inlästa. SFI-boken LÄS! Kurs C och D i korthet: • vänder sig till elever som läser studieväg 3 • de autentiska intervjuerna gör det enkelt att identifiera sig med personerna • texter som krokar tag i läsaren och lockar till inlärning• huvudtexterna är anpassade för att tjäna som mall för elevernas egen språkproduktion• progression mellan och inom kapitlen – tillgodoser skriftande behov och svårighetsgrad och tempo

Serien finns i tre delar och varje del består av textbok, övningsbok, cd, elevwebb, lärarwebb och digitalt läromedel. SFI-boken LÄS! Kurs C och D ... SFI-boken är en läromedelsserie som bygger på autentiska intervjuer med barn, unga och äldre.

Kontakta oss Organisation och uppdrag ... Träna grammatik, SFI, tid - verb - subjekt, kurs c, kurs d ... Träna att tala - Dialog 7, Egen lägenhet Sfi kurs c, d - Duration: 14:04.

RELATERADE BÖKOR