Skrivande pågår 5 Elevpaket (Bok + digital produkt)

Skrivande pågår 5 Elevpaket (Bok + digital produkt) - Trine Gedde-Dahl, Anne Kristine Øgreid | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Trine Gedde-Dahl, Anne Kristine Øgreid
DIMENSIONERA
4,99 MB
FILNAMN
Skrivande pågår 5 Elevpaket (Bok + digital produkt).pdf
ISBN
4866344942203

BESKRIVNING

Skrivande pågår 4-6 är en serie som tränar skrivande utifrån olika texttyper. Boken inleds med en tankekarta som tydligt presenterar de olika texttyperna och deras kännetecken. Använd tankekartan både som introduktion för arbetet med läsförståelseträning och som repetition och inspiration i det fortsatta arbetet.Varje textuppslag inleds med kännetecknen för den aktuella texttypen i punktform. Därefter presenteras en text. På högersidan bearbetas textens innehåll i form av uppgifter på tre nivåer: • sök information i texten • förstå texten • reflektera över texten.  DIGITALT LÄROMEDELI det digitala läromedlet finns samtliga texter inlästa med textföljning. Det finns också interaktiva uppgifter med direkt återkoppling. Facit till bokens uppgifter ingår också i det digitala läromedlet. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt

Boken inleds med en tankekarta som tydligt presenterar de olika texttyperna och deras kännetecken. Använd tankekartan både som introduktion för arbetet med läsförståelseträning och som repetition och inspiration i det fortsatta arbetet.Varje Skrivande pågår 5 Utgivningsår: 2015 Författare: Trine Gedde-Dahl och Anne Kristine Ögreid Ev.

Att läsa Skrivande pågår 4 Elevpaket (Bok + digital produkt) online är nu så enkelt! Skrivande pågår är en serie som tränar skrivande utifrån olika texttyper. Boken inleds med en tankekarta som tydligt presenterar de olika texttyperna och deras kännetecken.

RELATERADE BÖKOR