Happy Workbook Year 6

Happy Workbook Year 6 - Chris Sutcliffe, Ingela Thunman, Mirja Timling, Sofia Thelander | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Chris Sutcliffe, Ingela Thunman, Mirja Timling, Sofia Thelander
DIMENSIONERA
8,24 MB
FILNAMN
Happy Workbook Year 6.pdf
ISBN
2346425386206

BESKRIVNING

Happy F-6 är ett läromedel i engelska som sätter kunskap, nytta och motivation i centrum. Happy F-6 har en tydlig målinriktad inlärningsgång och uppdelning i A–C nivåer. Alla i klassen arbetar med A-texterna och sedan individualiseras arbetet i klassen utifrån kunskap och intresse. I Textbook finns gloslistor i anslutning till texten och i slutet av boken finns en alfabetisk ordlista med fonetiska tecken. Varje unit i workbook inleds med en målsida där eleverna tydligt ser vilka moment de kommer att träna på.Lärarmaterialet underlättar individanpassningen för dig som lärare - nivåindelade diagnoser, reparationsövningar, kommunikationsövningar samt matriser i enlighet med Lgr-11. Till serien finns också webbaserade lärverktyg.Inspelade texter och hörförståelseövningar finns tillgängliga kostnadsfritt på gleerups.seHappy Workbook Year 6I övningarna till A-texten tränas basgrammatiken. Här finns hörövningar, glosträning och muntliga övningar. I övningarna till B-texten kräver glosträningen mer. Här finns också mer avancerad läsförståelse och korsord. Övningarna till C-texten kräver mer självständigt arbete och mer skriftliga färdigheter.Happy är:• ett läromedel som följer Lgr-11 och hjälper eleverna att nå kunskapsmålen• ett individanpassat material som ge varje elev den träning och de utmaningar han/hon behöver• engagerande texter som väcker läslust hos eleverna• målbaserade övningar som gör eleverna medvetna om vad de ska lära sig och varförFörfattare till Happy Year 6: Chris Sutcliffe - har arbetat som lärare i över 30 år och bor i Lincolnshire, England.Mirja Mälström Timling är utbildad lärare i svenska engelska och SO och har arbetat som lärare sedan 2003. Hon bor i Västerås och arbetar på en F-6 skola. Ingela Thunman är utbildad 1-9 lärare i svenska/historia och engelska. Hon bor i Västerås och har arbetat som lärare sedan 1999. Sofia Thelander är F-6-lärare med specialinriktning mot engelska. Hon bor i Stockholm och har arbetat som lärare sedan 2005.

Happy F-6 har en tydlig målinriktad inlärningsgång och uppdelning i A-C nivåer. Alla i klassen arbetar med A-texterna och sedan individualiseras arbetet i klassen utifrån kunskap och intresse.

Extratexterna i textboken för åk 6 består av en följetong i nio avsnitt, The Pickersgill Code. Pris: 123 kr. Häftad, 2011.

RELATERADE BÖKOR