Spionerna i Jeriko

Spionerna i Jeriko - M. J. Thomas | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
M. J. Thomas
DIMENSIONERA
6,96 MB
FILNAMN
Spionerna i Jeriko.pdf
ISBN
3017130247482

BESKRIVNING

En spännande äventyrsserie som hjälper barn att upptäcka Bibeln! Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr.I Spionerna i Jeriko färdas Peter, Mary och Hank till en forntida öken precis när israeliterna är på väg att gå in i löfteslandet. Tidsresenärerna följer med på ett hemligt spionuppdrag inne i Jeriko, hjälper Rahab att komma i säkerhet och konfronterar den lömske Mannen i Svart. Klarar de att lösa skriftrullens hemlighet innan stadens murar börjar rasa? Fjärde boken i serien Mysteriet med de gömda skriftrullarna.  Om författarenMike Thomas växte upp i Florida. Han har en kandidatexamen i Bibelvetenskap från Liberty University.   När Mikes son var nio år letade Mike efter böcker som kunde lära ut bibelberättelserna på ett roligt och fantasifullt sätt. När han inte hittade några bestämde han sig för att skriva en egen bokserie. I Mysteriet med de gömda skriftrullarna kombinerar Mike biblisk noggrannhet med äventyr och fantasi.   Mike bor i Tennessee med sin fru, två söner och familjens hund Hank.  OM BOKSERIENFölj med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr. De upptäcker en värld fylld av under, äventyr och faror. De måste söka efter ledtrådar för att lösa skriftrullarnas hemligheter annars kommer de att fastna i det förflutna för alltid!Bokserien innehåller en rik uppsättning karaktärer, såsom gammelmorbror Solomon, den excentriske arkeologen som upptäckte skriftrullarna, och ängeln Mikael som leder barnen på deras äventyr.    Perfekt för unga läsare 6-12 år och alla som älskar äventyr. Mysteriet med de gömda skriftrullarna gör att de älskade bibelberättelserna får nytt, äventyrligt liv.  

Jakten på arken Köp; 169,00 kr. Ledarskap med Jesus som förebild ... Under natten får kungen i Jeriko reda på att det finns spioner i staden och att de är hos Rahab.

Men Rahab gömde spionerna på taket och sa åt soldaterna att gå i väg och leta någon annanstans. Sedan sa hon till spionerna: "Jag ska hjälpa er eftersom Jehova är på er sida och kommer att ge er det här landet. I Jeriko fick spionerna veta att befolkningen där var rädda för israeliterna och deras gud och de bestämde sig för att belägra staden.

RELATERADE BÖKOR