Minifakta om Ronaldo

Minifakta om Ronaldo - Peter Bejder | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Bejder
DIMENSIONERA
11,12 MB
FILNAMN
Minifakta om Ronaldo.pdf
ISBN
5191566822506

BESKRIVNING

Han är snabb och kan hoppa högt. Han är bra på fotboll. Han heter Ronaldo. Läs mer om honom i den här boken. Detta är en faktaserie i ämnen så vitt skilda som bilar, fotbollsspelare och djur. Böckerna har lite text men mycket bilder. Tack vare den lättillgängliga formen, det enkla språket och de intressanta ämnena väcker böckerna läslust hos såväl yngre som äldre läsare. Syftet är att stimulera de elever som föredrar fakta framför fiction. Färg och form är speciellt framtaget för att locka till vidare läsning. Ronaldo finns på franska, tyska, engelska, och somaliska, samt på svenska (Minifakta om Ronaldo; med hård pärm).

Om vår verksamhet; Jobba eller praktisera hos oss; Behandling av personuppgifter; Om webbplatsen; Minifakta om Ronaldo Peter Bejder (Inbunden) Provläs. Tipsa en vän 119 kr Antal.

Han är snabb och kan hoppa högt. Han är bra på fotboll.

RELATERADE BÖKOR