Hermans sommar

Hermans sommar - Stian Hole | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stian Hole
DIMENSIONERA
6,91 MB
FILNAMN
Hermans sommar.pdf
ISBN
6195956970708

BESKRIVNING

Det är sista dagen på sommarlovet. De gamla tanterna är på besök, och det är höst i luften. Ingen av Hermans tänder är lösa. Han har känt efter varje dag hela sommaren. Nu är det bråttom. Skolan börjar i morgon. Hermans sommar är en varm berättelse om en sexårings funderingar över livet, där det visar sig att han och de tre gamla tanternas liv har många likheter på sätt och vis. En berättelse om något som snart ska ta slut och något nytt som ska börja.Stian Hole är en norsk grafisk formgivare, illustratör och barnboksförfattare bosatt i Olso. Hermans sommar är hans andra bok men den första som översätts till svenska. Boken har redan vunnit flera prestigefulla priser, bl a vann den pris som årets bästa bilderbok 2007 på barnboksmässan i Bologna.Boken fick betyget 5 av Magnus Utvik i SVT:s Gomorron Sverige.

Skolan börjar i morgon. Hermans sommar är en varm berättelse om en sexårings funderingar över livet, där det visar sig att han och de tre gamla tanternas liv ... Om Herman Geijer .

1946 belönades han med Nobelpriset i litteratur. [1 Hermans sommar är snart slut.

RELATERADE BÖKOR