Le! Det är inte tanken som räknas - mjukband

Le! Det är inte tanken som räknas - mjukband - Ami Hemviken | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ami Hemviken
DIMENSIONERA
7,99 MB
FILNAMN
Le! Det är inte tanken som räknas - mjukband.pdf
ISBN
4175960296284

BESKRIVNING

Arbetsglädje och engagemang får människor att må bra och verksamheter att växa. Men stress och ständiga förändringar gör många av oss uppgivna – och då hjälper det inte med lyxiga kaffemaskiner eller extra många bananer i fruktkorgen. Hur ska vi hitta arbetsglädjen och engagemanget igen?Le! Det är inte tanken som räknas handlar om hur du med större medvetenhet och små förändringar av ditt sätt att agera kan få roligare på jobbet, samtidigt som du bidrar till en mer kreativ och framgångsrik arbetsplats. Uppmuntran, humor och gemenskap betyder mer än du tror, och ibland handlar det faktiskt bara om att våga bjuda på sig själv eller andas djupt för att kunna fatta rätt beslut.Bra kommunikation bidrar också till arbetsglädjen – hur du säger saker är minst lika viktigt som vad du säger. Om du vill kan du börja med att le lite mer mot dem du möter. För det är faktiskt inte tanken som räknas.FörfattarenAmi Hemviken, beteendevetare och föreläsare, blev utsedd till Årets Talare 2017. Hon brinner för att bidra till äkta möten mellan människor. Hennes budskap är alltid väl förankrade i fakta och forskning och kryddade med mycket humor och personliga berättelser. Ami bor i Stockholm med sin man och sina tre barn, som är hennes allra bästa kommunikationscoacher och lärare.

Köp Le! Det är inte tanken som räknas : om vikten av att ha kul på jobbet av Ami Hemviken, Inger Lundin på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension. Pris: 159 kr.

Vårt nyhetsbrev. Få information om nyheter och läromedel inom ditt yrkesområde.

RELATERADE BÖKOR