Supersommar ... eller? : (den sommaren när ingenting blev RIKTIGT som det skulle)

Supersommar ... eller? : (den sommaren när ingenting blev RIKTIGT som det skulle) - Nina Elisabeth Gröntvedt | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nina Elisabeth Gröntvedt
DIMENSIONERA
5,68 MB
FILNAMN
Supersommar ... eller? : (den sommaren när ingenting blev RIKTIGT som det skulle).pdf
ISBN
1538780779085

BESKRIVNING

"Det här är verkligen en livad slukarbok, där kärlek och spänning mixas. en träffsäker berättelse som säkert, liksom de tidigare böckerna, kan bli en läsarsuccé även i Sverige."Elisabeth Eliasson Roos, BTJDet är två veckor kvar till sommarlovet. Och Oda har aldrig haft en pojkvän! Hur BLIR man egentligen ihop? Och vad gör man när man väl ÄR ihop? Oda gillar Alfi, men det är hon inte ensam om - ALLA tjejer gillar ju Alfi. Plötsligt vill den ena efter den andra också fråga chans på honom. Det är kris! Om Alfi väl ska ha en flickvän ska det vara hon, Oda. Men vill hon egentligen vara ihop med någon?Efter supersuccéerna med Hej, det är jag! och Absolut okysst är Nina E. Grøntvedt nu tillbaka med ännu en dagboksroman om 12-åriga Oda. En träffsäker skildring för slukaråldern där känslor och spänning avlöser varandra, och där medryckande text blandas med livliga illustrationer."Den är både spännande och känslosam och det är svårt att lägga boken ifrån sig, man vill ju veta hur det går för Oda."Lars Cato, Allers"... rolig och samtidigt känslosam. Den är full av generande händelser. Såna händelser som både är spännande och som man kan känna igen sig i."Boktokig" en bubblande livsbejakande bok om att känna att hela livet ligger för ens fötter. Fantastiska illustrationer och rolig formgivning förstärker den känslan!"Lena, Mötesplats = bibliotek

På härligt humör i dag och så tacksam för allt jag har och framförallt […] Det finns ingenting som säger sommar så mycket som söt och svalkande vattenmelon. Om den dessutom grillas framhävs sötman ytterligare och smaken blir lite lätt rökig.

Vi liksom rivstartade semestern med ett fullspäckat schema med en stressnivå tre gånger så hög som vanligt. Konstigt då vi inför […] För dig som vill skiljas: - Man mår aldrig bra när man förnekar eller förvränger känslor man har.

RELATERADE BÖKOR