Resan

Resan - Aaron Becker | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Aaron Becker
DIMENSIONERA
11,28 MB
FILNAMN
Resan.pdf
ISBN
1476997753681

BESKRIVNING

En flicka är ensam och har urtrist, men så hittar hon en röd krita, ritar en dörr på väggen i sitt rum och sedan sker det magiska! Plötsligt kan hon ta ett steg in i en fantastisk fantasivärld, där hon själv kan styra sitt eget öde. När hon kommer till en å och behöver en båt är det bara att rita en båt och när hon behöver ta sig upp i luften är det bara att rita en luftballong. Allt hon behöver kan hon ordna med hjälp av sin krita. Och snart tar den alldeles vanliga flickan sig längre och längre in i en ovanlig värld där allt kan hända! Resan är en ordlös berättelse, där varje bild säger mer än tusen ord. Boken har fått strålande recensioner, beskrivits som ett mästerverk av New York Times, tilldelades Caldecott Honor 2014 och är den första i en planerad rese -trilogi. Resan har bara börjat! Aaron Becker, född 1974, debuterar som bilderbokskonstnär med Resan , men han är långt ifrån någon nybörjare. Becker har tidigare arbetat för filmstudier, som Lucasfilm, Disney och Pixar med storfilmer som bland annat Polarexpressen och Bilar . Aaron Becker har rest mycket runt om i hela världen och har bott i Japan och Östafrika, numera bor han tillsammans med sin familj i Massachusetts och reser ofta med fantasins hjälp tillbaka till sina favoritplatser.

Reseapoteket. Att ha med sig ett litet reseapotek på semestern kan kännas tryggt. Resan till dej är en svensk komedifilm från 1953 i regi av Stig Olin.

8.00 - 16.00 kan du beställa resa till planerade vårdbesök. Vi använder resans längd (km) multipliceras med kostnaden av bränslepriset per km för att få fram totala priset för resan. Det används också för att man ska räkna ut CO2 utsläppet för hela resan.

RELATERADE BÖKOR