Nadir och alla andra

Nadir och alla andra - Pär Sahlin | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pär Sahlin
DIMENSIONERA
6,98 MB
FILNAMN
Nadir och alla andra.pdf
ISBN
2439739222790

BESKRIVNING

Nadir ska åka på sin första stora simtävling i sitt nya hemland, Sverige. Men tävlingen blir till en början inte alls som Nadir har tänkt sig. Han misslyckas i simbassängen och på kvällen hamnar han i bråk med en av de andra simmarna. Nadir förstår att han måste göra något för att allt ska bli bra igen. Frågan är bara på vilket sätt. Han har så svårt att hitta de svenska orden. Hur säger man ... förlåt? Och vilka känslor har Nadir och Linn för varandra? Är det kärlek eller bara vänskap? Den andra fristående delen i Pär Sahlins serie om flyktingpojken Nadir är en bok om att finna sig själv i en ny kultur, men också om helt vardagliga tonårstankar. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå!

Jag förstår Denna webb kräver javascript för att fungera korrekt. Nadir ska åka på sin första stora simtävling i sitt nya hemland, Sverige. Men tävlingen blir till en början inte alls som Nadir har tänkt sig.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Nadir ska åka på sin första stora simtävling i sitt nya hemland, Sverige.

RELATERADE BÖKOR