Fantastiska Fanny går till stranden

Fantastiska Fanny går till stranden - Anna Hansson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Hansson
DIMENSIONERA
9,7 MB
FILNAMN
Fantastiska Fanny går till stranden.pdf
ISBN
6308336224982

BESKRIVNING

Fanny ska gå till stranden, men hon har tappat bort alla saker hon vill ta med sig. Kan du hjälpa henne att hitta dem? I den här boken får du träna på lägesord som under, bakom och bredvid.Fantastiska Fanny och färgerna ingår i en serie roliga och lärorika böcker för barn mellan 3 och 6 år. Böckerna handlar om den franska bulldoggen Fanny och hennes bästa kompis Vera, som är en utomjording. Anna Hansson är utbildad lärare och skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande,fantasifulla och roliga.Emelie Stigwan illustrerar serier och böcker för barn. Hennes bilder känne­tecknas av färg, humor och ett öga för detaljer.Provläs boken på www.betapedagog.se.

Du kan använda adverb, när du vill beskriva ett samband mellan saker. Exempel: Han var väldigt trevlig, därför ville hon stanna.

Kan du hjälpa henne att hitta dem? I den här boken får du träna på lägesord som under, bakom och bredvid. Fantastiska Fanny och färgerna ingår i en serie roliga och lärorika böcker för barn mellan 3 och 6 år.

RELATERADE BÖKOR