Hund på plan!

Hund på plan! - Jennifer Wegerup | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jennifer Wegerup
DIMENSIONERA
6,99 MB
FILNAMN
Hund på plan!.pdf
ISBN
3075032782067

BESKRIVNING

Seriespelet är snart slut.Charlotte och hennes lag IF Ekby ligger bra till. Men de måste vinna fler matcher för att ha en chans. Så nu är det full koncentration som gäller. Absolut inte en hund som kommer in och stör!Det här är den andra boken om Charlotte och hennes fotbollsäventyr. Serien bygger på landslagsstjärnan Charlotte Rohlin och är skriven av sportjournalisten Jennifer Wegerup.OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. MILJÖ OCH HÅLLBARHET: På OLIKA vill vi värna det hållbara och klimatkloka läsandet. Därför trycks våra böcker på andra sidan Östersjön, i Baltikum, på ett FSC-märkt papper och på ett tryckeri som är certifierat med Svanen. Lite närmare, lite dyrare, mycket bättre! Sagt om boken:Jag tycker det här är riktigt bra. Det är på tiden att det skrivs böcker om våra flickor på ett sätt som inspirerar. Det handlar om att vidga förväntningar på vad en flicka kan göra och inte göra. Landslagscoach Pia Sundhage om OLIKAs fotbollsböckerBägge böckerna andas riktig fotbollskärlek och Kom igen, kämpa! har en matig historia och känns aningen tyngre än Hund på plan! . Illustrationerna av Bettina Johansson är spännande och representationen är väl genomtänkt.Saga Nurmi, Feministiskt PerspektivHund på plan av Jennifer Wegerup handlar om fotboll, men också om hur jobbigt det kan vara att vilja mycket och kanske vara skadad. Det är en riktigt bra bok för alla fotbollsintresserade i åldern 7-9.Matteus Skolbibliotek[...] böckerna handlar alltså om tjejer och fotboll, och bara det gör dem relativt unika och viktiga. Precis som i den tidigare boken i serien så handlar dock böckerna inte enbart om fotboll, utan också om livet runtomkring och framförallt är det vardagen som speglas, så igenkänningsfaktorn är stor. Det handlar inte om några dramatiska händelser, utan om vardagslivet för fotbollsintresserade tjejer i lågstadieåldern och det räcker gott och väl. Böckerna är lättlästa och riktiga sträckläsarböcker. Riktigt bra!BarnboksbloggenDet är en fin bok med ett nytt tema - skada. Bra och pedagogiskt. [...] Tummen upp för fortsättningen på berättelsen om Charlotte!Feministbiblioteket

Många hundägare kommer hem på lunchen för att rasta hunden, vilket inte är något Fredrik Steen rekommenderar. - På lunchen ska man hinna käka också.

Tips inför ditt hundköp Hund på plan! av Jennifer Wegerup Bettina Johansson (Bok) Svenska, För barn och unga Ämne: Kapitelböcker, Flickor, Fotboll, Upphov: av Jennifer Wegerup och Bettina Johansson ; inspirerade av Charlotte Rohlins barndom: Format: Bok: Kategori: För barn och unga; ISBN: 91-87413-22-1, 978-91-87413-22-3 Hundar brukar inte få resa med på charterflyg. Var ute i god tid.

RELATERADE BÖKOR