Åse lånar en hamster

Åse lånar en hamster - Ingrid Olsson, Charlotte Ramel | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ingrid Olsson, Charlotte Ramel
DIMENSIONERA
6,70 MB
FILNAMN
Åse lånar en hamster.pdf
ISBN
6491517709244

BESKRIVNING

Maltes storasyster Lena har fått en hamster. Åse får hålla, men bara om hon är försiktig. En hamster är ömtålig, om man tappar den kan benen gå av. Det har Lena sagt. Åse vill inte släppa hamstern, den är så mjuk och len och hon kan känna det lilla hamsterhjärtat ticka. Plötsligt är hamstern borta. Vad håller ni på med!? ropar Lena argt.Hur ska Åse kunna förklara? Och var ÄR hamstern?Åse fick vi möta första gången i Åse och grodan. Ingrid Olsson har tidigare skrivit en rad uppmärksammade barn- och ungdomsböcker. Charlotte Ramel har illustrerat ett flertal bilderböcker i samarbete med författare som Johanna Thydell, Lennart Hellsing och Barbro Lindgren.

Ämnesord: Åse; livlighet; husdjur; hamstrar; Åse lånar en hamster [Ingrid Olsson, Charlotte Ramel] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.

119. Klara Ek och hunden som inte var en hamster Ebba Berg Inbunden.

RELATERADE BÖKOR