Kom ner från kranen!!

Kom ner från kranen!! - Tjibbe Veldkamp, Alice Hoogstad | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tjibbe Veldkamp, Alice Hoogstad
DIMENSIONERA
4,39 MB
FILNAMN
Kom ner från kranen!!.pdf
ISBN
6215626534076

BESKRIVNING

Sammy står ofta utanför den stora byggarbetsplatsen och ser de stora maskinerna i arbete. Ångvälten, cementtrucken och den jättehöga lyftkranen. Han vet att det är förbjudet att gå in på området. Men en dag när byggarbetarna är på lunch kommer två äldre killar kommer förbi och säger att han är en fegis om han inte vågar trotsa förbudet att smita in på bygget. Då tar sig Sammy in, för han vågar visst! Han börjar med att klättra upp i den tunga ångvälten och lyckas starta motorn. Ett fullkomligt kaos utbryter! Storkillarna blir förskräckta och ringer polisen. Men kanske har Sammy betydligt bättre koll på saker och ting än vad alla tror, fastän att han är liten? Vad är det egentligen som pågår i staden just den där dagen? Vem är brottsling och vem är hjälte?En lekfull berättelse där den ena händelsen leder vidare till nästa i ett hejdlöst tempo. Många ledtrådar finns att upptäcka i de detaljrika illustrationerna. Kom ner från kranen! är ett humoristiskt och sinnrikt konstruerat bilderboksbygge!

• Mobilnät och internet fungerar inte. • Kollektivtrafik och andra transporter står stilla.

Skruva därefter fast en slangkoppling av plast eller stål på kranen. • Det kommer inget vatten i kranen eller toaletten. • Det går inte att tanka.

RELATERADE BÖKOR