Medium : ditt liv med andevärlden en handbok

Medium : ditt liv med andevärlden en handbok - Camilla Elfving | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Camilla Elfving
DIMENSIONERA
8,36 MB
FILNAMN
Medium : ditt liv med andevärlden en handbok.pdf
ISBN
2757971068971

BESKRIVNING

Vill du ha kontakt med andevärlden?Vill du veta vad mediumskap verkligen är?Har du koll på trender och vetenskaplig forskning på mediumskap och healing?CAMILLA ELFVING från Stockholm är ett andligt medium och författare till flera böcker om det paranormala. I den här boken presenterar Camilla en fantastisk livsväg – att leva och verka som medium och andlig lärare. Camilla tar med läsaren in i den internationella mediumvärlden. Boken innehåller exklusiva intervjuer med forskare på mediumskap och healing samt kända, verksamma medier med över 30 års erfarenhet av mediumskap.Boken Medium består även av en handboksdel som ger en orientering i ämnet och möjlighet att på egen hand träna upp den mediala förmågan genom övningar. Övningarna är tidlösa och passar både nybörjare och personer med erfarenhet.Mediumskap är universellt och inkluderande med främsta motiv att hjälpa människor till insikt om att:Vi överlever dödenVarje människa har eget ansvar för sina handlingarVåra handlingar på jorden räknasVi är sammanlänkadeMediumskap och den kärleksfulla andlighet, som är odogmatisk och universell, växer och blir attraktiv för allt fler människor. Mediala tjänster efterfrågas och att vara medium är ett yrke på dagens arbetsmarknad.Att människor når inre frid och sann kärlek till sig själv och sina medmänniskor är helt nödvändigt för ett fredligt samhälle. När vi får ett själsligt perspektiv på oss själva sker en mycket stor förändring.

Köp boken Medium : ditt liv med andevärlden en handbok av Camilla Elfving (ISBN 9789187512650) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

| Adlibris Medium : ditt liv med andevärlden en handbok. Författare: Elfving, Camilla .

RELATERADE BÖKOR