Etiskt ledarskap - Med fokus på skolan

Etiskt ledarskap - Med fokus på skolan - Robert J. Starratt | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Robert J. Starratt
DIMENSIONERA
3,68 MB
FILNAMN
Etiskt ledarskap - Med fokus på skolan.pdf
ISBN
6054207330193

BESKRIVNING

Hur kan skolledaren utveckla sitt arbete till att gälla mer än de rent tekniska dimensionerna? Utbildningsledarskap medför ett ansvar att erbjuda alla elever en lärandemiljö av god kvalitet. I boken presenteras de tre grundläggande dygderna ansvar, autenticitet och närvaro samt en kreativ modell för det praktiska arbetet.Läs merFörfattaren levandegör problematiken genom den fiktiva berättelsen om en rektor som kämpar för att på bästa sätt hantera den orimliga och ofta orättvisa press som lärare och elever utsätts för.Om författarnaRobert J. Starratt undervisar i pedagogik vid Boston College. Han har skrivit flera böcker och artiklar om betydelsen av etik och moral i undervisningen.

Bygga ledarskap ... Det finns inga omdömen till denna titeln. Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme. I Etiskt ledarskap - med fokus på skolan presenterar han de tre grundläggande dygderna ansvar, autenticitet och närvaro och erbjuder en kreativ modell för det praktiska arbetet.

Skolinspektion-en har utifrån ovanstående bakgrund granskat om rektorer leder skolans arbete mot kad måluppfyllelse. Granskningen är centrerad kring om rek-tor leder skolans utvecklingsprocesser med fokus på elevens lärande och kunskapsutveckling. Etiskt ledarskap - Med fokus på skolan.

RELATERADE BÖKOR