Interkulturell pedagogisk kompetens : integration i dagens skola

Interkulturell pedagogisk kompetens : integration i dagens skola - Hans Lorentz | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Lorentz
DIMENSIONERA
4,32 MB
FILNAMN
Interkulturell pedagogisk kompetens : integration i dagens skola.pdf
ISBN
1910783771999

BESKRIVNING

Den här boken handlar om en kompetens som möjliggör samarbete mellan elever och mellan lärare och elever med olika kulturell, språklig, religiös eller etnisk bakgrund i dagens skola. Att lära sig mer om det mångkulturella, globala och postmoderna i vårt samhälle är en väg mot ökad integration och bort från främlingsfientlighet och dold rasism.I den här andra och utökade upplagan finns en detaljerad beskrivning av hur vi kan erhålla olika kompetenser som tillsammans bildar en interkulturell pedagogisk kompetens. Det handlar om att både som lärare och elev gå igenom en pedagogisk process från dekonstruktion till interkulturell medvetenhet. Det innebär bland annat att analysera och problematisera våra uppfattningar om jag och världen. Genom att låta det bekanta och det obekanta mötas kan vi nå en förståelse av det annorlunda. Målet är interkulturell pedagogisk kompetens.Boken riktar sig till blivande och verksamma lärare och skolledare. Den ger ett nytt perspektiv till alla som är intresserade av interkul­turella frågor och som vill förändra skolan till att bli en central plats för positiva mångkulturella möten.

Boken riktar sig till blivande och verksamma lärare och skolledare. Den ger ett nytt perspektiv till alla dem som är intresserade av interkulturella frågor och vill förändra skolan till att bli en central plats för positiva mångkulturella möten. Interkulturell pedagogisk kompetens Integration i dagens skola Ett interkulturellt pedagogiskt perspektiv inom skolans värld handlar om interaktion och samarbete mellan elever och lärare med ... För dig som skolledare erbjuder vi seminarier och böcker som både utvecklar och inspirerar.

Våra produkter grundar sig på aktuell forskning, förmedlad på ett inspirerande och ... Interkulturell pedagogisk kompetens : integration i dagens skola: Amazon.es: Hans Lorentz: Libros en idiomas extranjeros Interkulturell pedagogisk kompetens : integration i dagens skola | 1:a upplagan. Av Hans Lorentz.

RELATERADE BÖKOR