Skolledning - Scener från den organiserande vardagen

Skolledning - Scener från den organiserande vardagen Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
6,17 MB
FILNAMN
Skolledning - Scener från den organiserande vardagen.pdf
ISBN
8091608707581

BESKRIVNING

Skolledning är så mycket mer än enskilda individers ansträngningar att leda och utveckla en verksamhet. Detta är utgångspunkten i Skolledning – scener från den organiserande vardagen. Boken belyser skolledning som summan av alla de lednings- och styrningspraktiker som påverkar den dagliga verksamheten i en skola.? Vardagssituationer, som en skolledning ställs inför, diskuteras här utifrån ett organisationsteoretiskt perspektiv. Teman som tas upp är mål- och resultatstyrning, ledningens moraliska kompetens, samarbetsprocesser, ledarskap–medarbetarskap, entreprenöriellt lärande, talent management, bedömning och lönesättning, projektarbete samt ledning av den marknadsutsatta skolan.? Skolledning – scener från den organiserande vardagen är relevant för alla som är intresserade av hur skolor leds och styrs. Den kan med fördel användas i undervisning om organisation, ledning och styrning samt i kurser som riktar sig till rektorer, lärare och andra skolledare.

Av P Lahdenperä, Upp 1:3 (Använd) 75 kr (Ny pris 258 kr) - Skolledning-Scener från den organiserade vardagen. 2015 (Swedish) In: Skolledning: scener från den organiserande vardagen / [ed] Jan Löwstedt, Lund: Studentlitteratur AB, 2015, p. 149-169 Chapter in book (Other academic) Abstract [sv] I detta kapitel presenteras begrepp och bilder som är användbara för att bättre förstå och lyckas med förändring. Lärarens återkomst från förvirring till upprä ...

Skolledning scener från den organiserande vardagen (Bok) 2015, Svenska, För vuxna. Den översvämmade hjärnan : en bok om arbetsminne, IQ och den stigande informationsfloden. Informationsteknologins framsteg har gjort vardagen till ett myller av intryck samt valmöjligheter.

RELATERADE BÖKOR