Inifrån och utifrån : Om praktisk kunskap i förskolan

Inifrån och utifrån : Om praktisk kunskap i förskolan En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
8,36 MB
FILNAMN
Inifrån och utifrån : Om praktisk kunskap i förskolan.pdf
ISBN
4466761843935

BESKRIVNING

Här tecknar studenter på den erfarenhetsbaserade förskollärarutbildningen, och forskare som undervisar på samma utbildning, en bild av förskolepedagogens praktiska kunskap. Texterna rör sig mellan ett förtroget inifrånperspektiv och ett teoretiskt utifrånperspektiv. Boken kombinerar på så vis en djupgående undersökning av dagsaktuella frågor som relationen mellan omsorg och lärande, det ökade antalet diagnostiserade barn, resursbrist, lek och utbildningens betydelse, samtidigt som den sätter dessa frågor i relation till vilken förskola, och vilket samhälle, vi vill ha.

Åsén, Gunnar & Vallberg Roth, Ann-Christine (2012). Utvärdering i förskolan en forskningsöversikt. förskolan och alla som har ett intresse för de yngsta barnen, följer förskolans utveckling.

E-bok Inifrån och utifrån : Om praktisk kunskap i förskolan klotband, 2016, Svenska, ISBN 9789187843563 Här tecknar studenter på den erfarenhetsbaserade förskollärarutbildningen, och forskare som undervisar på samma utbildning, en bild av förskolepedagogens praktiska kunskap. … Inifrån och utifrån: Om praktisk kunskap i förskolan (Klotband, 2016) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker SPARA på ditt inköp nu! 2016 (Swedish) In: Inifrån och utifrån: Om praktisk kunskap på förskolan / [ed] Lotte Alsterdal, Maria Pröckl, Huddinge: Södertörns högskola, 2016, p.

RELATERADE BÖKOR