Hitta din känslostyrka : en våga sätta gränser-bok för sensitivt begåvade

Hitta din känslostyrka : en våga sätta gränser-bok för sensitivt begåvade - Doris Dahlin, Maggan Hägglund | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Doris Dahlin, Maggan Hägglund
DIMENSIONERA
6,11 MB
FILNAMN
Hitta din känslostyrka : en våga sätta gränser-bok för sensitivt begåvade.pdf
ISBN
8209927887796

BESKRIVNING

Uppföljaren till storsäljaren Drunkna inte i dina känslor! Du gör ofta jobb som dina arbetskamrater egentligen skulle göra.Du har svårt att sätta stopp för ditt grubblande.Du är den ständiga medlaren och fixaren.Du smittas av andras känslor.Du har svårt att säga nej.Känner du igen dig? Då kan det vara dags att se se över dina inre staket och grindar. Du behöver gränser för att kunna utnyttja din begåvning och leva ditt bästa liv. Att sätta kloka gränser är något alla behöver kunna. Men kanske speciellt om du är högkänslig eller sensitivt begåvad. De många intrycken och känslorna kan få dig att antingen bygga för höga skyddsmurar eller riva alla staket och bli en kameleont som ständigt anpassar dig efter omgivningen.I uppföljaren till Drukna inte i dina känslor ger Doris Dahlin och Maggan Hägglund goda råd och praktiska redskap till alla oss som längtar efter att vara oss själva mitt ibland alla andra utan att bli "mosade" av vår omgivning - men inte heller bli offer för våra egna känslosvall.Doris Dahlin är företagskonsult och författare. Hennes senaste roman Himlen bar inga moln gavs ut 2015. Maggan Hägglund är frilansjournalist och författare. På Libris har hon tidigare bland annat gett ut böckerna Njutningsparadoxen och Det kommer att gå över.

Lägg i varukorg. Artikelnr: 856f8b7afe15 Kategori: Psykologi. Att sätta kloka gränser är något alla behöver kunna.

Köp Drunkna inte i dina känslor : en överlevnadsbok för sensitivt begåvade av Maggan Hägglund, Doris Dahlin på Bokus.com. Boken har 40 st läsarrecensioner. Boken har varit en ögonöppnare för många människor som känner igen sig i den personlighetstypen.

RELATERADE BÖKOR