Trygg inskolning : grunden för en givande förskoletid

Trygg inskolning : grunden för en givande förskoletid - Camilla Lindgren, Tuula Torro | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Camilla Lindgren, Tuula Torro
DIMENSIONERA
10,4 MB
FILNAMN
Trygg inskolning : grunden för en givande förskoletid.pdf
ISBN
4183543808152

BESKRIVNING

Inskolningen lägger grunden för att varje barn ska få en trygg, rolig och lärorik förskoletid. Alla delar; planeringen, genomförandet och efterarbetet är lika viktiga för att inskolningen ska bli en så bra start som möjligt.Boken Trygg inskolning – grunden för en givande förskoletid beskriver hur du som pedagog gör i praktiken. Den lyfter fram vanliga utmaningar och ger tips och nya infallsvinklar på hur du kan ta dig an dem och arbeta vidare så att inskolningen blir bra för alla. Därtill finns många praktiska exempel berättade genom en fiktiv förskola samt reflektionsfrågor för fördjupning.Boken ger stöd och ökad förståelse kring uppdraget med inskolningar och vänder sig till dig som är yrkesverksam inom förskola eller pedagogisk omsorg.Om författarnaCamilla Lindgren och Tuula Torro är båda förskollärare. De driver förskolan Bränningevägen i Årsta och föreläser kring barns trygghet och lärande i förskolan.

Mer information hittar ... Titel: Trygg inskolning - grunden för en givande förskoletid Författare: Camilla Lindgren och Tuula Torro ISBN: 978-91-8809-966-2 Utgivning: 3 februari 2017 Omfång: 136 sidor Ca pris: 230 kr exklusive moms. Boken finns hos bokhandlare på nätet och i butik samt på www.gothiafortbildning.se.

2017, Svenska, För vuxna Ämne: Pedagogik, Pedagogisk metodik, Undervisning, Förskolan, Upphov: Camilla Lindgren och Tuula Torro ; [foton: Lars Rindeskog och Mikkel ... Reservation är inte möjlig på grund av den rådande situationen med coronaviruset.

RELATERADE BÖKOR