Lyssna till kroppen : låt din bästa vän vägleda dig

Lyssna till kroppen : låt din bästa vän vägleda dig - Lise Bourbeau | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lise Bourbeau
DIMENSIONERA
5,38 MB
FILNAMN
Lyssna till kroppen : låt din bästa vän vägleda dig.pdf
ISBN
4457466275532

BESKRIVNING

”Att älska är att acceptera även om du inteförstår eller håller med.””När du väl har lärt dig att leva från hjärtat – att se genom ögon av kärlek – kommer du att bemästra dina känslor, och de kommer aldrig att ta det bästa från dig igen. Du kommer automatiskt att förstå vad som ligger bakom andras beteende.”Lyssna till kroppen förmedlar en uppfriskande och klargörande syn på vad det vill säga att älska med hjärtat istället för med huvudet, att vara den tillitsfulla skaparen i ditt liv, att leva utan skuld och egots dominans, att ta ärligt ansvar för dina känslor, och framför allt att betrakta kroppen som din bästa vän. Du får här viktiga verktyg för att leva i en intim, glädjefylld och kraftfull relation med dig själv!Lise Bourbeau (Kanada) är en eftertraktad föreläsare och lärare i personlig utveckling. När hon 1987 började dela med sig av sina idéer i bokform, som stöd för sina workshops och seminarier, var mottagandet överväldigande! Hennes enkla och direkta syn på ämnen som i generationer varit präglade av förvirring och misstolkningar, är välkommet och uppfriskande.Genom åren har Lise Bourbeau skrivit ett antal storsäljande böcker som bland annat behandlar relationen mellan förälder och barn, känslor och förlåtelse, och metafysiska orsaker till sjukdom (på svenska finns sedan tidigare Kroppen talar till dig, utgiven 2008).Lyssna till kroppen ger en djup och insiktsfull förståelse för vad tillit och förlåtelse innebär – och uppmuntrar till personligt ansvar och aktiv handling. Med sin tydliga och rättframma ton är den både omvälvande och inspirerande läsning!

Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Din kropp är din bästa vän🔮 Felicia Bliss.

Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Din kropp är din bästa vän🔮 Felicia Bliss. Loading ...

RELATERADE BÖKOR