Sju enkla steg till en färdig uppsats : en handbok för studenter på högskola och universitet

Sju enkla steg till en färdig uppsats : en handbok för studenter på högskola och universitet - Fredrik Hillvesson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fredrik Hillvesson
DIMENSIONERA
6,71 MB
FILNAMN
Sju enkla steg till en färdig uppsats : en handbok för studenter på högskola och universitet.pdf
ISBN
5690772239797

BESKRIVNING

Vägen mellan dig och en färdig uppsats kan vara betydligt kortare än du tror.I "Sju enkla steg till en färdig uppsats" får du lära dig ett system som gör att det går både snabbare och enklare att skriva en bra uppsats.Med konkreta och lättfattliga instruktioner beskriver boken hur du steg för steg tar dig an de olika delarna av författandet -- från planering och idékläckning till den sista finputsningen.Här är några exempel på vad du kommer att få lära dig:* Hur du konstruerar en genomtänkt och realistisk tidsplan som guidar dig hela vägen fram till en färdig uppsats* Hur du väljer vad du ska skriva om -- även om du inte har en enda idé* Ett enkelt sätt att slippa välja ämne -- och låta någon annan göra detta åt dig* Hur du använder dina gamla uppsatser för att göra din nya uppsats bättre (och enklare att skriva)* Hur du minimerar det tidskrävande arbetet med att samla in litteratur* Ett smart litet trick för att snabbt hitta mängder med referenser* Hur du tar anteckningar på den insamlade litteraturen och får med dig det viktigaste från varje källa* Hur du väljer ut vilken information du ska ha med i din uppsats så att innehållet känns både relevant och intressant* Sex olika sätt att disponera din uppsats på -- och hur du avgör vad som passar din uppsats bäst* Hur du sorterar ditt material så att det blir en barnlek att skriva* Hur du vet redan innan du börjar skriva uppsatsen om upplägget kommer att hålla eller inte* En enkel teknik som mångdubblar din skrivhastighet och gör din text mer lättillgänglig för läsarna* En enkel princip som flera av Sveriges bästa journalister använder för att göra texterna mer attraktiva i läsarnas ögon -- och hur du kan göra detsamma* Tre steg som tar din uppsats från okej till utmärkt* Ett smart litet trick som hjälper dig att hitta svårupptäckta fel och som annars riskerar att försämra intrycket av din uppsats* 12 språkliga principer som förbättrar flytet i din text och minskar risken för missförstånd* Hur du gör arbetet till en vana så att det mer eller mindre går av sig självt* Hur du snabbt kommer vidare när du har kört fast* Hur du minskar motståndet mot att komma igång* Hur du använder handledningen på bästa sätt för att garantera att du blir klar med uppsatsen i tid* Hur du minskar din skrivkramp och gör dig av med destruktiv självkritikOch mycket mer.Att skriva uppsats är inte svårare än du gör det till, så varför vänta? Beställ boken i dag så har du redan tagit ditt första steg mot en färdig uppsats.

| Adlibris Sju enkla steg till en färdig uppsats en handbok för studenter på högskola och universitet. av Fredrik Hillvesson (Bok) 2010, Svenska, För vuxna ...

Mer information hittar du här. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom Sju enkla steg till en färdig uppsats : en handbok för studenter på högskola och universitet Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR