Litteraturdidaktik : Språkämnen i samverkan

Litteraturdidaktik : Språkämnen i samverkan En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
10,19 MB
FILNAMN
Litteraturdidaktik : Språkämnen i samverkan.pdf
ISBN
3192199922525

BESKRIVNING

Litteraturdidaktik ­Språkämnen i samverkan erbjuder ett språköverskridande perspektiv på litteraturdidaktisk forskning och praktik utifrån två skilda fokus. Del ett, ­innovationer, består av kapitel som lyfter praktiknära forskning och litteraturdidaktiska metoder. Den andra delen, implikationer, presenterar grundforskning som belyser och ifrågasätter litterärt kunskapsinnehåll i olika språkämnen. ­Antologin ­inspirerar och uppmuntrar till ett litteraturdidaktiskt samarbete över språkgränser, såväl inom forskningsvärlden som skolan. Därmed erbjuder boken stöd både till undervisningsutveckling och till studenter som står i begrepp att skriva forskningsbaserade uppsatser. Den vänder sig till blivande och verksamma språklärare samt lärarutbildare och forskare inom ­fältet. ­ Ylva Lindberg är professor i pedagogik med inriktning mot språk- och litteraturdidaktik. Anette Svensson är docent i litteraturdidaktik och lektor i engelska med litteraturvetenskaplig inriktning. Båda är verksamma­vid Jönköping University. ­Här kan du se en kort film där redaktörerna berättar om boken.

Ich muss einfach weiterlesen! : Wie Spannung in Kinderkrimis erzeugt werden kann. Franskspråkig sånglyrik inom nätbaserad litteraturundervisning i franska, Ingår i: Litteraturdidaktik. Språkämnen i samverkan , Natur och kultur, 2020.

Köp. Spara som favorit Finns i lager ... Évolution de l'étude de la langue française à l'école suédoise: les tendances de 2000 à 2018 Skönlitteratur som inbjudan, eller vad vill skönlitteratur oss? Andrea Castro Litteraturdidaktik - Språkämnen i samverkan.

RELATERADE BÖKOR