Livskunskap F-3

Livskunskap F-3 - Sture Alteryd, Åsa Maria Alteryd | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sture Alteryd, Åsa Maria Alteryd
DIMENSIONERA
3,30 MB
FILNAMN
Livskunskap F-3.pdf
ISBN
5917007235568

BESKRIVNING

Livskunskap F–3 är ett heltäckande material i livskunskap för hela lågstadiet inklusive F-klass.Boken innehåller 52 övningar, tolv lekar samt fyra längre sagor. Här finns också en gedigen teoridel, handledning samt kopieringsunderlag.Övningarna i boken är indelade i sju olika teman:Bygga gruppKänslorVänskapKonflikthantering/ProblemlösningBoostOskrivna reglerHälsaMaterialet kan användas tema för tema ”från a till ö”, men pedagogen kan också plocka de övningar som passar bäst till hans eller hennes grupp.Övningarna binds samman av en återkommande berättelse om två barn: Ebba och Tubben. Detta ger en tydlig ram för lektionerna i livskunskap samtidigt som gruppen får ytterligare inspiration till tankar och funderingar.Livskunskap F–3 är skriven av ÅsaMia och Sture Alteryd som tillsammans driver EQverkstan.

216 gillar. Forum Livskunskap är en ideell förening för personer som privat eller som representant för en verksamhet vill utveckla idén om vad Livskunskap kan vara och hur det kan... I tonåren förlorade Eva Mathias­son Thorbert sin bästa väninna till drogerna.

Här finns också en gedigen teoridel, handledning samt kopieringsunderlag. Övningarna i boken är indelade i sju olika teman: - Bygga grupp - Känslor - Vänskap Livskunskap kan även användas av fritidspegagoger, tjej- o killgruppsverksamheter och andra som arbetar med barn/ungdomar.

RELATERADE BÖKOR