Hur du får dina elever att lära sig : en visuell guide

Hur du får dina elever att lära sig : en visuell guide - Yana Weinstein, Megan Sumeracki, Oliver Caviglioli | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Yana Weinstein, Megan Sumeracki, Oliver Caviglioli
DIMENSIONERA
9,23 MB
FILNAMN
Hur du får dina elever att lära sig : en visuell guide.pdf
ISBN
3712772839539

BESKRIVNING

Med Oliver Cavigliolis fantastiska illustrationer som visuell guide beskriver Hur du får dina elever att lära sig hur lärare kan använda kognitiv psykologi i klassrummet.Boken gör upp med seglivade missuppfattningar om inlärning och visar varför det är problematiskt att lita på sin intuition i undervisning. Den visar hur vårt minne, vår uppmärksamhet och vår perception fungerar generellt och i klassrumsmiljö. Författarna tar upp sex forskningsbaserade strategier för effektiv inlärning, bland annat interfoliering och elaborering. Boken innehåller många exempel och forskningsstudier som förklarar och inspirerar och en mängd konkreta verktyg.Boken riktar sig både till verksamma lärare och till lärarstudenter på alla nivåer. Den kan också med fördel läsas av universitets- och högskolelärare och studenter. Yana Weinstein är verksam vid University of Massachusetts, USA. Megan Sumeracki är verksam vid Rhode Island College, USA. Oliver Caviglioli har skolbakgrund, men är nu utbildningsdesigner. Jonas Olofsson, docent och universitetslektor i psykologi vid Stockholms universitet, har fackgranskat och skrivit förord till den svenska utgåvan.Sagt om boken:"Intressanta är de forskningsbaserade strategier som presenteras i avsnitt som berör planering av studier, förståelseutveckling och kunskapsförstärkning. Fördelad inlärning och interfoliering är strategier som ger insikt i hur elever medvetet kan forma sina studier på ett effektivt sätt. Bokens styrka är att den kan bidra till att skapa evidensbaserad undervisning."Katharina Jacobsson, BTJ-häftet nr 1, 2020.

På den här sidan ger vi några förslag på hur skolan kan stärka elevers säkerhet på nätet. Att ha ett stort ordförråd är viktigt för språkförståelsen som i sin tur är avgörande för läsförmågan. I detta avsnitt kommer du lära dig vad det innebär att erövra ett ord, vilka ord du bör fokusera på att lära dina elever samt hur du mäter elevernas ordförråd.

Det kan vara en stor hjälp för eleven att nå högre studieresultat om eleven redan tidigt får hjälp med att hitta Radera inte tråden när du fått den hjälp du behöver - din fråga kan hjälpa andra elever som har svårt för liknande uppgifter. Hjälpen hålls i de allmänna kanalerna i en tråd och inte via privata meddelanden.

RELATERADE BÖKOR