Berättarverkstad med barn : en handbok

Berättarverkstad med barn : en handbok - Kerstin Lundberg Hahn | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kerstin Lundberg Hahn
DIMENSIONERA
9,19 MB
FILNAMN
Berättarverkstad med barn : en handbok.pdf
ISBN
9890526968665

BESKRIVNING

Barn i sex- till åttaårsåldern har fantastiska berättelser inom sig. Men hur tar man tillvara kreativiteten hos de barn som ännu inte har fått kläm på alfabetet eller behärskar skrivtekniker och berättarmönster? Kerstin Lundberg Hahn, författare och pedagog, ger oss i Berättarverkstad med barn verktygen till att tillsammans med en barngrupp skapa unika berättelser med färg och djup. Genom att arbeta med gemensamt berättande, där ledaren ställer frågor och agerar berättarröst åt barngruppens fantasier och påhitt, växer dramatiska och färgrika sagor fram. På så vis får även de barn som kämpar med stavning och begränsade ordförråd uppleva glädjen och stoltheten i att höra och se sina idéer ta sagans form. Berättarverkstad med barn är en metodbok, en inspirationsbok och en handbok. Den är tänkt att läsas och bläddras i med pennan i handen och har därför gott om plats för egna anteckningar och reflektioner. Men framförallt är det en bok om hur du tillsammans med en barngrupp kan uppleva berättandets magi. Välkommen till Berättarverkstaden!

Barn kan ha umgänge med en förälder genom exempelvis brev eller telefon ... Berättarverkstad med barn - en handbok (2 011). Bokpromenader i Göteborg och Uppdrag deckare är nya grepp som hon har utvecklat.

Den här utgåvan av Överviktiga barn : En handbok för föräldrar och proffs är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. För barn & unga.

RELATERADE BÖKOR