Hur du överlever mellan tentor och korridorsfester :dDin guide till stress, kost, alkohol och träning

Hur du överlever mellan tentor och korridorsfester :dDin guide till stress, kost, alkohol och träning - Jesper Josefsson, Tommy Vestergren | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jesper Josefsson, Tommy Vestergren
DIMENSIONERA
7,36 MB
FILNAMN
Hur du överlever mellan tentor och korridorsfester :dDin guide till stress, kost, alkohol och träning.pdf
ISBN
7494933633419

BESKRIVNING

Det här är en bok för studenterOch för alla som vill kunna leva ett fantastiskt liv på sina egna villkor.Att leva som student är inte en enkel sak. Saker man tidigare tagit för givet måste man nu själv ta hand om. Räkningar som ska betalas, mat som ska lagas och hem som ska städas. Samtidigt har man föreläsningar man ska gå på, uppsatser som ska lämnas in och tentor som ska klaras.Är du något som vi var har du säkert andra saker du tänkte på när du flytta hemifrån - som att ha kul och upptäcka världen.Du tror säkert att du har koll på allting nu. Att du vet allt du behöver veta för att leva det liv du vill — som till exempel hur du ska hantera stress, vad du ska äta och hur mycket alkohol du kan dricka varje vecka utan att det påverkar din vardag. Det är ett vanligt misstag. Du kanske är nöjd med hur du lever, eller så kanske du inte är det. Vi har genom erfarenhet fått lära oss att vi faktiskt kan vara mycket nöjda, samtidigt som vi gör misstag som påverkar alla aspekter av våra liv. Värst av allt är när vi gör misstag idag som fastnar och följer med oss resten av livet.Hur vi kan veta det? Simpelt. Vi har varit just där, i dina skor, och gjort otaliga misstag. Mer än ofta har vi fått betala för det med både pengar och vårt välbefinnande. Vi vill att du ska lära dig hantera din livssituation och slippa samma misstag som vi gjorde. Mer än det, vi vill lära dig att, inte bara överleva mellan tentor och korridorsfester, utan att du ska frodas nu och under resten av hela ditt liv.Det här är vår guide till stress, kost, alkohol och träning - skriven till alla studenter.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Hur du överlever mellan tentor och korridorsfester :dDin guide till stress, kost, alkohol och träning (Häftad, 2016) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu! Hinta: 23,6 €.

Saker man tidigare tagit för givet måste man nu själv ta hand om. Räkningar som ska betalas, mat som ska lagas och hem som ska städas.

RELATERADE BÖKOR