Den kollektiva hjärnans kraft

Den kollektiva hjärnans kraft - Morgan Borg | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Morgan Borg
DIMENSIONERA
11,50 MB
FILNAMN
Den kollektiva hjärnans kraft.pdf
ISBN
8452514300817

BESKRIVNING

Har du någon gång ingått i en arbetsgrupp där du känt en enorm energi och glädje, en känsla som närmast liknar eufori? Där summan av allas prestationer blir till något större än var och ens. Då har du kanske, utan att veta om det, tillhört en stärkande magnetisk kultur. I en sådan utvecklas en slags kollektiv hjärna, där alla kämpar för gemensam framgång. Den här typen av kultur är en förutsättning för att kunna konkurrera i en digitaliserad och föränderlig omvärld. Författaren utmanar chefer att lämna sin strategiska position och omsätta affärsstrategin i praktiken genom en stärkande magnetisk kultur. Med stöd i aktuell forskning om hjärnan innehåller den här boken allt du behöver veta om kulturförändring och den kollektiva hjärnan. I konkreta steg beskriver den hur du kan utveckla en stärkande magnetisk kultur på just din arbetsplats.Morgan Borg har över trettio års erfarenhet av att arbeta med kulturförändringar. I den här boken delar han generöst med sig av både hårresande och fantastiska exempel från sina uppdrag på många storföretag, både i Sverige och världen över. Genom att ta del av hans erfarenheter kan du förstå den otroliga konkurrensfördel som en magnetisk kultur innebär och på allvar släppa loss den kollektiva hjärnans kraft.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Denna medvetenhet låter oss lösa konflikter och garanterar vår överlevnad. See more of Den kollektiva hjärnan on Facebook. Log In.

RELATERADE BÖKOR