Högskoleprovsboken : den ultimata boken till MEK på högskoleprovet

Högskoleprovsboken : den ultimata boken till MEK på högskoleprovet - Andreas Rahim | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Andreas Rahim
DIMENSIONERA
6,18 MB
FILNAMN
Högskoleprovsboken : den ultimata boken till MEK på högskoleprovet.pdf
ISBN
7368047847202

BESKRIVNING

Djupgående analyser av alla MEK uppgifter som hittills kommit (hösten 2011 till och med hösten 2017 - totalt 13 MEK-prov eller 130 MEK uppgifter). Vi berättar och motiverar varför ett visst svarsalternativ är rätt och andra alternativ är fel. Vi beskriver också de olika typerna av textkonstruktioner som kommer så att du lär dig känna igen de olika typerna av uppgifter som kommer på varje MEK. Dessutom innehåller boken utöver detta 100 övningsuppgifter (med lösningar) som liknar de MEK som hittills kommit på högskoleprovet så att du kan träna ännu mer.En perfekt present till dig själv eller någon du känner som ska skriva högskoleprovet nästa år!Ge dig själv de bästa verktygen för att lyckas på högskoleprovet i höst. Andreas Rahim har skrivit böcker om hur man lyckas på högskoleprovet i över 6 år och har intervjuats av bl a tidningen Metro, Allastudier.se och Aftonbladet om hur man knäcker provet och får ett toppresultat. Han har även arbetat som provledare på högskoleprovet under många år. Tack vare en toppoäng på 2,0 kom han in på läkarutbildningen på Karolinska Institutet - och du kan också komma in på din drömutbildning!

Högskoleprovsboken - 7000 utvalda ord - den ultimata ordboosten till ORD, LÄS och MEK på Högskoleprovet Djupgående analyser av alla MEK uppgifter som hittills kommit (hösten 2011 till och med hösten 2017 - totalt 13 MEK-prov eller 130 MEK uppgifter). Vi berättar och motiverar varför ett visst svarsalternativ är rätt och andra alternativ är fel.

Innehållet i boken är tips... Två recensioner jag gjort på bra böcker och annonslänkar till där du kan köpa dem! ... Högskoleprovsboken : 1000 övningsuppgifter till XYZ och KVA på högskoleprovet facit till högskoleproven mel-lan år 2011 och 2017 så att du slipper kolla upp dem själv! När du sitter med tidigare prov sparar du därför mycket tid på att ha med dig den här boken så att du snabbt kan kolla upp vilket svarsalternativ som är rätt.

RELATERADE BÖKOR