Din väg ut ur oron : en självhjälpsbok med broder Lorens som vägvisare

Din väg ut ur oron : en självhjälpsbok med broder Lorens som vägvisare - Jan Byström, Ingalill Bergensten | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Byström, Ingalill Bergensten
DIMENSIONERA
11,90 MB
FILNAMN
Din väg ut ur oron : en självhjälpsbok med broder Lorens som vägvisare.pdf
ISBN
9797120034084

BESKRIVNING

Det här är en bok för dig som känner att oron begränsar ditt liv. Ja, att oron indrar dig från att leva det liv du skulle vilja leva. Till dig vill vi säga det finns hjälp att få.ur förordetDet finns sund oro. Och så finns det oro som begränsar livet: Att vilja gå på företagets personalfest men inte våga. Att drömma om en utlandssemester med barnen men backa ur för flygresans skull. Att vara utmattad men oroa sig så mycket över sömnlösheten att det inte går att somna.I Din väg ut ur oron, en självhjälpsbok med broder Lorens som vägvisare tar den moderna kognitiva beteendeterapin (KBT) hjälp av kunskap som länge har funnits i den kristna traditionen. Karmlitmunken broder Lorens arbetade i ett klosterkök i Paris på 1600-talet. Hans texter om att medvetet söka närvaro i nuet att leva i Guds nu har spridits i hundratals utgåvor på olika språk och har lästs av oräkneliga troende från alla kristna traditioner. Jan Byström är legitimerad psykoterapeut och teolog med inriktning på själavård. Han är inriktad på tredje vågens KBT, vilken också tar hänsyn till människans andliga dimension. Ingalill Bergensten är journalist och har senast varit medförfattare till Kärleken blev mitt vapen.

Karmlitmunken broder Lorens arbetade i ett klosterkök i Paris på 1600-talet. Produktgrupper Vuxen Din väg ut ur oron - En självhjälpsbok med broder Lorens som vägvisare. Din väg ut ur oron - En självhjälpsbok med broder Lorens som vägvisare.

Beställ. Din godhet och nåd ska följa mig.

RELATERADE BÖKOR