Rollspel i skolan : upplevelsebaserat lärande

Rollspel i skolan : upplevelsebaserat lärande - Fredrik Axelzon, Max Valentin, Thomas Davidsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fredrik Axelzon, Max Valentin, Thomas Davidsson
DIMENSIONERA
4,82 MB
FILNAMN
Rollspel i skolan : upplevelsebaserat lärande.pdf
ISBN
3089165626623

BESKRIVNING

Den här boken förmedlar på ett verklighetsnära och tydligt sätt hur man arbetar med rollspel i undervisningen. Rollspelet kombinerar aktivt lärande med simultan aktivering av hjärnans olika minnessystem. Eftersom fokus ligger på upplevelsen, stimulerar man dessutom hjärnans känslocentra, som är en nyckelfunktion för att skapa kraftfull inlärning. Rollspel är meningsskapande, gemenskapskapande och lustfyllt. Vi lär oss mer när vi har roligt tillsammans samtidigt. Bokens författare har under många år konstruerat och handlett rollspel, både i klassrum och i andra miljöer. Boken riktar sig till lärare i grundskolan och på gymnasiet. Bokens syfte är att ge några tydiga råd på vägen till att bli en god ledare av pedagogiska spel och visa på spännande grepp för att skapa engagemang i klassrummet. Omslag av Jenny Hill.

Simuleringar har varit ett tydligt inslag i militär utbildning sedan tidigt 1800-tal. Skolan har länge använt sig av simuleringar och enklare rollspel för att gestalta och belysa olika ... 2007, Häftad.

Gör mig delaktig och jag kommer att lära mig. MARLA ... Göteborgsregionens Kommunalförbund har de senaste tio åren satsat på att utveckla stödresurser för upplevelsebaserat lärande och är huvudman för GRUL, GR Upplevelsebaserat lärande, som konstruerar och designar simuleringar, rollspel och pedagogiska verktyg för skolbruk.

RELATERADE BÖKOR